Vi Llacuna La Farinera Vins 0,75 l.

Garnatxa Negra amb Merlot i Syrah. La base de garnatxa al 85%  és evident (les notes de fruita vermella en nas i boca són molt clares). El merlot i el Syrah  són el company de viatge, d’un viatge que properament serà 100% de garnatxa. 12 mesos en bóta de roure francès per aquesta anyada 2016, el fan actualment vi de guarda tot i que es ja deixa veure. La qualitat de la matèria primera és excel·lent. Enòleg Josep Francesc Piñol Piñol Rasquera Elaboració a la propietat Sòl Calcari-Argilós Aires d’influència: Garbinada i  Cerç Vi apte per vegans Produccions baixes per cep Dosis baixes de sulfits (10-30 mg/l)

Vi Ginera La Farinera Vins 0,75 l.

Ginera és 100% Syrah. 12 mesos de bóta de roure francès afegeixen tocs de cacau i molt discretament de vainilla. És varietal, per tant hi trobareu cirera i regalèssia, és molt balsàmic i especiat, potent i mineral doncs el  terreny calcari hi deixa la seva empremta. El raïm madura refrescat per la garbinada i assecat pel cerç. Pràcticament lliure de sulfits disposeu d’una matèria primera impecable. Decanteu 6h si podeu. Enòleg Josep Francesc Piñol Piñol Rasquera Elaboració a la propietat Sòl Calcari-Argilós Aires d’influència: Garbinada i  Cerç Vi apte per vegans Produccions baixes per cep Dosis baixes de sulfits (10-30 mg/l)

Vi Viamà Negre Jove La Farinera Vins 0,75 l.

De Garnatxa Negra 100% es busca l’expressió més afruitada varietal amb maceracions de 5 dies preferementativa i de 5 dies fermentant Es travessa el vi fins que acaba la fermentació a baixa temperatura. N’obtenim com a resultat un nas cítric que a la boca és mostra més tropical (préssec de vinya, taronja sanguina, maduixes), potent i fresc. Molt afruitat i llaminer. Tasta’l, es quedarà amb tu! Enòleg Josep Francesc Piñol Piñol Rasquera Elaboració a la propietat Sòl Calcari-Argilós Aires d’influència: Garbinada i  Cerç Vi apte per vegans Produccions baixes per cep Dosis baixes de sulfits (10-30 mg/l)

Vi Viamà Rosat Jove La Farinera Vins 0,75 l.

El·laborat amb garnatxa negra 100% es busca l’expressió més afruitada i varietal. Ens trobem davant d’un vi elegant amb cos i cremós. Al nas el clàssic cop d’hidrocarbur de la garnatxa barrejat amb fonoll. A la boca la pruna blanca és l’eix central per virar cap a mandarina i tocs de taronja en la part més amable de la fase àcida. Llaminer i exuberant per tractar-se d’un rosat. Imprescindible. Enòleg Josep Francesc Piñol Piñol Rasquera Elaboració a la propietat Sòl Calcari-Argilós Aires d’influència: Garbinada i  Cerç Vi apte per vegans Produccions baixes per cep Dosis baixes de sulfits (10-30 mg/l)

Vi Viamà Blanc Jove La Farinera Vins 0,75 l.

De Garnatxa Blanca 100% es busca l’expressió més afruitada del raïm treballant-lo a celler amb maceració preferementativa en neu carbònica durant 12 hores. Al nas destaca la flaira a llevats sobre una base cítrica. A la boca és confitura de llimona amb notes suaus de camamilla. Cremós i molt fresc. Cal tastar-lo per explorar nous perfils de la garnatxa blanca tarragonina. Enòleg Josep Francesc Piñol Piñol Rasquera Elaboració a la propietat Sòl Calcari-Argilós Aires d’influència: Garbinada i  Cerç Vi apte per vegans Produccions baixes per cep Dosis baixes de sulfits (10-30 mg/l)

Brut Nature Subirat Celler Blanch 0,75 l.

Brut Nature resultant del cupatge de Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Subirat Parent. Treball conjunt del Xarel·lo i Parellada. A banda el Macabeu i el Subirat que prové de la fermentació en castanyer. Un cop realitzat el cupatge es treballa la segona fermentació dins l’ampolla durant 9 mesos a la cava del celler i a temperatura constant. En nas es poden identificar notes de fruita blanca, flors i, en boca, recorda a fruites.