Lot Malvasia de Sitges

92,00

Pels que volen descobrir les diferents interpretacions de la Malvasia de Sitges.

SKU: MALVASIA100 Categories: , ,

Descripció

Pensat pels que volen descobrir les diferents interpretacions de la Malvasia de Sitges.

Comencem per la Vila de Sitges, el Celler Hospital de Sitges, en procés de certificació ecològic i usant llevats llevats salvatges, ens fa entrega del Blanc Subur (fermentat en inox) i de Llegat Llopis (fermentat en bóta). Incloem Monembasia, un dels pocs caves de Malvasia, del qual se’n produeixen 300 unitats anuals. Tot un luxe tastar-lo.

Continuem al Massís del Garraf. Ara des de Sant Pere de Ribes, us proposem Sasserra, del Celler Vega de Ribes, un dels pioners en la elaboració i certificació ecològica de vi a Catalunya. Elabora amb llevats salvatges tot el que produeix. Així hem afegit Ancestral de Malvasia de Sitges 2009, testimoni de la longevitat i la capacitat d’evolució de la varietat (últimes ampolles).

Finalment, amb Glops de Vida de Malvasia, elaborat a Rodonyà, provinent de mitja hectàrea de vinya jove us volem mostrar la cara més acadèmica de la varietat.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.