La Botiga a Vilanova

La botiga és un espai a peu de carrer que mira de transmetre l’aprenentatge rebut com a tastador a LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA a totes les persones que estiguin interessades en descobrir els vins catalans des de la perspectiva de les varietats autòctones.

No només és el què fem si no que és el que creiem què hem de fer.

Per altra banda donem servei de distribució dirigit a l’hosteleria. Com a especialistes en vins i caves catalans introduïm conceptes nous i refem les cartes de vins clàssiques donant protagonisme als vins que millor representen el territori català. El nostre objectiu és que els nostres clients d’hosteleria se sentin segurs amb una carta on els vins catalans de varietats autòctones siguin per primera vegada els protagonistes. És evident que és un tema de voluntat, però és cert que cada cop hi ha una demanda creixent de persones interessades en descobrir el que és nostre, en descobrir els productes propis del nostre territori.

Finalment també treballem amb botigues especialitzades de venda de vins receptives a cobrir una nova demanada de vi amb caràcter autòcton. Expliquem els motius pels quals és important que s’ofereixi un vi en concret i arribi als clients en condicions controlades, és a dir, podent explicar el perquè l’estan oferint i en quin sentit el consumidor l’ha de gaudir.

Els serveis que ofereix 12 D.O.’s van des de l’assessorament i formació  fins a l’entrega de vins i caves catalans elaborats amb varietats autòctones.

Txin-txin i bon vi català!

Apropa’t a 12 D.O.’s, et sorprendrem!

 

La Botiga 12D.O.'s